Στους δρόμους οι αγρότες: Τριήμερο κινητοποιήσεων από 11-13 Οκτωβρίου

Στους δρόμους ετοιμάζονται να κατεβούν οι αγρότες από Μακεδονίας και Θεσσαλία από τις 11 ως τις 13 Οκτωβρίου καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον αφορά το κόστος καλλιέργειας είναι τεράστια.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΠΕΜ: “Στους δρόμους του αγώνα θα κριθεί το δίκιο μας. Δεν αρκούμαστε στα ψίχουλα, δεν θέλουμε να ζούμε σαν ζητιάνοι με επιδόματα, “voucher”, “pass”. Είμαστε παραγωγοί, επενδύουμε χρήματα στην καλλιέργεια, κόπο και ιδρώτα και απαιτούμε το αυτονόητο, να πληρώνεται ο κόπος μας, να πουλιέται η παραγωγή σε τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν ένα μεροκάματο επιβίωσης για μας…

Καλούμε τους ροδακινοπαραγωγούς αλλά και όλα τους αγρότες αυτών των περιοχών αφού όλα σχεδόν τα προϊόντα αντιμετωπίζουν πρόβλημα διακίνησης και εμπορίας με χαμηλές τιμές κάτω από το κόστος παραγωγής, συσπειρωμένοι στην ΠΕΜ και τους Αγροτικούς Συλλόγους να βγούμε μαχητικά, δυναμικά και μαζικά στους δρόμους του αγώνα σε αυτές τις περιοχές το τριήμερο 11-12-13 Οκτωβρίου με πολύμορφες κινητοποιήσεις που θα αποφασίσουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι στις συνελεύσεις τους.
Κλιμακώνουμε στην μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στην AGROTIKA το Σάββατο 22 Οκτωβρίου”.

 

Προηγούμενο άρθροΑκόμη μία υπέρπτηση τουρκικού UAV στην Κίναρο
Επόμενο άρθροΣύρος: 83χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τη σύζυγό του-Τον χτύπησε με το αυτοκίνητο