Στον Έβρο αύριο Παναγιωτόπουλος – Χρυσοχοΐδης

Στον Έβρο μεταβαίνουν αύριο Παρασκευή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Οι δυο υπουργοί θα προσγειωθούν με ελικόπερο στο γήπεδο της Ορεστιάδας. Θα επισκεφθούν τις Καστανιές και θα επιθεωρήσουν την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά θα ασχοληθούν και με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, απ’ όπου οι διακινητές περνούν  παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα θα επισκεφθούν μονάδες και φυλάκια στη ζώνη ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού στρατιωτικά φυλάκια της περιοχής, τη συνοριακή γέφυρα «Κήπων», το Συντονιστικό Κέντρο της ΕΛΑΣ στην Ορεστιάδα και την έδρα της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ (12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού).

Θα μεταβούν επίσης στο νέο φράχτη που κατασκευάζεται στην περιοχή των Φερών, ενώ στη συνέχεια θα έχουν ευρεία σύσκεψη στην XII Μεραρχία Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη, με την συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων, για εκτίμηση της κατάστασης, μετά από την επικράτηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Οι δύο υπουργοί θα συνοδεύονται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.

 

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα για τον Σκόνδρα της Λαμίας
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Αν δεν υπάρξει ελληνική πατριωτική κυβέρνηση δεν πρόκειται ν αλλάξει τίποτα – Είναι ή ανίκανοι ή εγκληματίες»