Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για κόσμο στα ερασιτεχνικά της Αθήνας

Στον εισαγγελέα και στην Αστυνομία προώθησε ο Λευτέρης Αυγενάκης τις καταγγελίες περί παρουσίας κόσμου στα γήπεδα της Αθήνας.

Στην ενημέρωσή της η ΓΓΑ αναφέρει:

Στον Εισαγγελέα και στην ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ενεργήσουν τα νόμιμα, προώθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τις καταγγελίες του δημοσιογράφου – δικηγόρου, Γιάννη Δάρα, αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS) και προέδρου του ΑΟΠ Χαλκηδονικός.

Ο κ. Δάρας, στις 22 Οκτωβρίου, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία κοινοποιούσε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κατήγγειλε ότι «στα περισσότερα γήπεδα, όπου διεξάγονται αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, συρρέουν κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή εκατοντάδες φίλαθλοι, χωρίς μάσκες και χωρίς προστατευτικά μέτρα, τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων»

Επιπλέον, ο κ. Δάρας υποστηρίζει στην επιστολή του ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ (και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ), Παναγιώτης Δημητρίου, «προέτρεψε τα ποδοσφαιρικά σωματεία να βάζουν φιλάθλους στα γήπεδα και να αγνοούν τον ΕΟΔΥ και τα μέτρα προστασίας» και επίσης ότι «έδωσε εντολή στους υπαλλήλους της ΕΠΣΑ να τυπώσουν εισιτήρια για τη σεζόν 2020-21 (κι ενώ υπάρχει απαγόρευση εισόδου φιλάθλων) και να τα μοιράσουν στα σωματεία, ώστε να κόβουν εισιτήρια στους αγώνες τους».

Προηγούμενο άρθροΣεισμός ΤΩΡΑ στην Σάμο
Επόμενο άρθροΈρικσεν: “Ρωτήστε τον Κόντε γιατί δεν παίζω