Στον ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου – Εισαγγελική έρευνα και για τα άλλα δύο παιδιά

Στη 18η τακτική ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα επικαλεστεί και την πιθανότητας λάθους των γιατρών.

Στο μεταξύ με εντολή να ολοκληρωθεί τάχιστα η νέα έρευνα που θα αφορά τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της 33χρονης, της 3,5 ετών Μαλενας και της 6 μηνών Ίριδας, διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Οι δύο φάκελοι των δικογραφιών για το θάνατο της Ίριδας, το Μάρτιο του 2021, αλλά και της Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019, περνούν στα χέρια δύο εισαγγελέων, υπό την εποπτεία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Έτσι, με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, θα μπουν στο «μικροσκόπιο» οι ακριβείς συνθήκες που έφυγαν από τη ζωή τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα, μέσα διάστημα 20 μηνών.

Προηγούμενο άρθροΠοιες κατηγορίες πολιτών πρέπει να κάνουν νωρίτερα φορολογική δήλωση
Επόμενο άρθροΝέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα του “The Bricklayer”