Στο ροζ θα φωταγωγηθεί απόψε το δημαρχείο Καλαμαριάς – Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού

Με χρώμα ροζ πρόκειται να φωταγωγηθεί σήμερα το απόγευμα στις 18:00 (μέχρι τις 6 το πρωί) το Δημαρχείο της Καλαμαριάς στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου του μαστού.

Ταυτόχρονα από τις 18:00 έως τις 20:00 στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Δημαρχείο),  η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει ενημέρωση, σχετικά με τη νόσο, διανέμοντας έντυπο υλικό, προκειμένου να επιστήσει την προσοχή της κοινωνίας για την ασθένεια και να αυξήσει την ενημέρωση, την έγκαιρη διάγνωση, τη θεραπεία αλλά και την ανακουφιστική φροντίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του Οκτώβρη έως και τις 31 του μηνός, ο Δήμος Καλαμαριάς προσφέρει δωρεάν πλήρη μαστολογικό έλεγχο σε γυναίκες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, ενισχύοντας τη δράση της Αντιπεριφέρειας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  και  του Γυναικείου Φιλανθρωπικού Σωματείου      ” Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης”. Οι ενδιαφερόμενες ανασφάλιστες γυναίκες της Καλαμαριάς μπορούν να  δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα  2313 314 499 και 2313 314 525 της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.

«Είμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα, σύζυγο, μητέρα, κόρη και τη στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα, διοργανώνοντας εκείνες τις δράσεις που θα της εξασφαλίσουν την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση, όπου χρειαστεί», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων, Εύα Ντόντη-Μπανιώρα.

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός του Αγίου Δημητρίου στα Στάγειρα Χαλκιδικής
Επόμενο άρθροΈκτακτες διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη