Στο Ηράκλειο της Κρήτης σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο πλαίσιο περιοδείας του στην Κρήτη.

Το μεσημέρι στις 12 θα βρίσκεται στην Αγορά της πόλης και στις 14:00 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στο ξενοδοχείο “ΛΑΤΩ”. Θα ακολουθήσει η ομιλία του στο ξενοδοχείο “ΛΑΤΩ” στις 18:30 μ.μ.

Χθες επισκέφθηκε το Ρέθυμνο περιηγήθηκε από το μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στην Παλιά Πόλη, συνομίλησε με κατοίκους, επιχειρηματίες και φοιτητές, με αντικείμενο τους προβληματισμούς που επικρατούν, ζητώντας παράλληλα να δοθεί – μέσω της ψήφου των πολιτών – η δυνατότητα στην Ελληνική Λύση για μια τετραετία, κατά την οποία θα αγωνιστεί όπως είπε για ριζική αναδιάρθρωση της παιδείας, μόρφωση υψηλού επιπέδου, για μία χώρα όπου οι νέοι δεν θα ξενιτεύονται προς αναζήτηση εργασίας, για μία Ελλάδα στην οποία τα σπίτια των Ελλήνων θα είναι ακατάσχετα.

Το απόγευμα χθες ο Κυριάκος Βελόπουλος συναντήθηκε με ψηφοφόρους και στελέχη του κόμματος της Ελληνικής Λύσης στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και όπως χαρακτηριστικά τόνισε “η αλλαγή διάθεσης του κόσμου από την προηγούμενη φορά που είχα περιοδεύσει στο νησί είναι τεράστια”. Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του κόμματος, να διαδώσουν τις θέσεις του και να συμμετέχουν στον αγώνα και στην προσπάθεια να μην χαθεί η χώρα.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι:
«Για την Ελληνική Λύση η Κρήτη είναι μία πολύ σημαντική περιοχή. Βέβαια δεν είναι η περιοχή που θα μπορούσε να συγκριθεί με τις υπόλοιπες μιας και πρόκειται για έναν ευλογημένο τόπο και δεν έχει την κρίση που έχουν οι υπόλοιπες περιοχές. Θεωρούμε ότι δύο έργα κομβικής σημασίας πρέπει να γίνουν στην Κρήτη, χθες κιόλας. Το ένα αφορά προαστιακό τραίνο που θα ξεκινά από τη μία πλευρά του νησιού και θα καταλήγει στην άλλη. Δηλαδή ένα τρένο στο οποίο θα μπορούν να επιβαίνουν και να χρησιμοποιούν και οι κάτοικοι της Κρήτης και οι τουρίστες για να μπορούν να επισκέπτονται όλες τις περιοχές γρήγορα και με ασφάλεια. Το δεύτερο έργο ο Βόρειος Οδικός ‘Αξονας Κρήτης που θυμίζει δυστυχώς σήμερα το Γεφύρι της ‘Αρτας. Βέβαια οχι αυτός ο δρόμος που κάνουνε τώρα με διόδια. Η θέση η δική μας είναι ότι διόδια δεν πρέπει να υπάρχουν στις εθνικές οδούς. Είναι τραγικό να συζητάμε ο Έλληνας να πληρώνει κάτι που έχει πληρώσει ήδη και το έχει πληρώσει και με αίμα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νησί, βλέπω μεταστροφή στον κόσμο, οι επισκέψεις μου στις τοπικές αγορές και η επικοινωνία μου με τους πολίτες είναι εντυπωσιακές δεδομένου ότι παλιά περνούσαμε, θα μπορούσα να πω και για να λέμε την αλήθεια κάπως απαρατήρητοι. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά όχι για μας. για την πατρίδα μιας και το κόμμα είναι σε δεύτερη μοίρα αφού πρώτα για μας είναι η πατρίδα». 

 

 

Προηγούμενο άρθροΔύο ηλικιωμένοι νεκροί απο φωτιά σε μονοκατοικία στο Σουφλί
Επόμενο άρθροΝέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ