Στις 5 μμ στο Κιλκίς η κηδεία του ηρωικού ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη

Ôçí Ôñßôç 25 Éïõëßïõ 2023 êáé þñá 14:52 áåñïóêÜöïò ôýðïõ CL-215 ôçò 355 Ìïßñáò Ôáêôéêþí Ìåôáöïñþí ôçò 112 ÐôÝñõãáò ÌÜ÷çò, êáôÝðåóå, êáôÜ ôç äéÜñêåéá áåñïðõñüóâåóçò, óôïí Ðëáôáíéóôü Åõâïßáò ìå óõíÝðåéá ôïí èáíÜóéìï ôñáõìáôéóìü ôïõ êõâåñíÞôç, Óìçíáãïý (É) ×ñÞóôïõ ÌïõëÜ, 34 åôþí êáé ôïõ óõãêõâåñíÞôç, Áíèõðïóìçíáãïý (É) ÐåñéêëÞ Óôåöáíßäç, 27 åôþí.

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του ηρωικού ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα με το Canadair στην Κάρυστο.

Στην κηδεία του 27χρονου πιλότου που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου στο Κιλκίς θα παραστεί ο πρωθυπουργός Kυριάκος Μητσοτάκης.

Η κηδεία του αδικοχαμένου πιλότου του μοιραίου Καναντέρ Χρήστου Μουλά θα τελεστεί αύριο το πρωί στο Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, πριν εισαχθεί στη Σχολή Ικάρων.

Το τελευταίο «αντίο» στον ήρωα –  πιλότο θα πουν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του από την Πολεμική αεροπορία και πολίτες. Στην κηδεία θα παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Προηγούμενο άρθροΟλονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Μαγνησία – Αναζωπυρώσεις σε Κάρυστο και Ρόδο – Βελτιωμένη εικόνα σε Κέρκυρα και Φθιώτιδα
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές 2023: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής