Στην Πάτρα ο Μπουρλά!

Για το γεγονός ότι  ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, καθηγητής Άλμπερτ Μπουρλά , θα ανακηρυχθεί στις 16 Μαΐου, επίτιμος διδάκτορας των Τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών μίλησε το πρωί στον Focus fm 103,6, o αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών  Κωνσταντίνος Πουλάς.

“Είναι από εκείνες τις στιγμές που αναρωτιέσαι αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Ίσως είναι καλύτερα να συμβεί και αυτό γιατί δεν εχουν συνειδητοποιήσει αρκετοί ή κάνουν ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει, οτι ο συγκεκριμένος και όλη η παρέα του, αυτοί που έστησαν όλο αυτό, εδώ και κάποια χρόνια, δε θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Και τότε θα είναι θλιβερή η θέση αυτών που προστρέχουν τώρα -προς άγρα επιχορηγήσεων και επιδοτήσεων τρέχουν – να τον επιτιμοποιήσουν. Επειδή θα βρεθούν αναμφίβολα σε δύσκολη θέση, από τη μία είναι λυπηρό, αλλά από την άλλη, ίσως πρέπει να γίνει”. 

Πρωταθλήτρια στους θανάτους “από covid”  ή “με covid” χαρακτήρισε τη χώρα μας ο κος Πουλάς, 

” Aρχίσει να συζητιέται παντού οτι  τα νούμερα είχαν διογκωθεί, βάφτιζαν θανάτους από κορονοϊό το οτιδήποτε. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι όλα αυτά, χρησιμοποιήθηκαν για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Και όλοι θυμόμαστε τις μεθόδους υιοθέτησαν για να μας “κλειδώσουν”, να μας φιμώσουν . Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΦ για το 2022, έχουν αναφερόμενους θανάτους, μετά τον εμβολιασμό, λίγο πάνω από 60 και τραυματισμούς δυνητικά θανατηφόρους , περίπου 1500, 1600.  Αυτά τα νούμερα πρέπει να τα πολλαπλασιάζουμε με ένα συντελεστή επί 100, κατά μέσο όρο, αυτό λέει η παγκόσμια βιβλιογραφία”.

Ο κος Πουλάς αναφέρθηκε και τις δραστηριότητες του πρώην επικεφαλής επιδημιολογου της αμερικανικής κυβέρνησης Άντονι Φάουτσι. όπως παρουσιάζονται  στο βιβλίο  ” Ο πραγματικός Άντονι Φάουτσι”  του  «αντιεμβολιαστής» Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ υποψήφιου για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

“Ήδη έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να  διεκδικήσει τη προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών από την πλευρά των Δημοκρατικών, να δούμε εάν του επιτραπεί να είναι διεκδικητής. Σε κάθε περίπτωση όμως σε αυτή την προσπάθεια θα έχει το χρόνο παρουσίας στα συστημικά ΜΜΕ και θα παρουσιάσει και τις αλήθειες που υπάρχουν στο βιβλίο του”.

Προηγούμενο άρθροΜιλάνο: Έκρηξη στο κέντρο της πόλης – Στις φλόγες πολλά οχήματα και τουλάχιστον 4 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΓεωτρήσεις ή φτώχεια!