
Δύο γκολ του Δημήτρη Μάνου (18’, 73’) και ένα του Σίλβα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, έδσαν στον Άρη τη νίκη με 0-3 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League, με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» και τον επανέφεραν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το προβάδισμα στο 18’ με εξαιρετική κεφαλιά του Μάνου έπειτα από σέντρα του Σάκιτς.
Ο Άρης συνέχισε να είναι άκρως επιθετικός κι έχασε άλλες δύο ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών με τους Μάνο (πλασέ στο 43’) και Ρόουζ (κεφαλιά στο 44’), όμως ο Νάγκι «κράτησε» το σκορ στο 0-1.
Στο 62’ ακυρώθηκε γκολ του Μάνου, καθώς στο VAR φάνηκε πως ο Μπερτόλιο που ήταν οριακά οφσάιντ επηρέαζε τη φάση. Ο επιθετικός του Άρη, ωστόσο, κατάφερε να βρει και δεύτερη φορά δίκτυα στο 73’, με κοντινό πλασέ έπειτα από ασθενή απόκρουση του Νάγκι στο πρώτο σουτ του Ρόουζ.
Τα τρίτο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις ο αγώνα μετά από καταπληκτική προσπάθεια και γωνιακό σουτ του Σίλβα.
Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
Κίτρινες: Κωστή, Σπαρβ, Μούζεκ, Φιλίπ – Γκάμα
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης (52’ Γκαζάλ), Ζίζιτς, Φίλιπ, Σπαρβ (81’ Γλυνός), Μούζεκ, Πλατέλλας (52’ Πινακάς), Κρούγιτς, Κωστή (52’ Τόρζε), Ντουρμισάι,
ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκανέα, Σάσα (69’ Κάτσε), Ματίγια, Μπερτόλιο (69’ Σίλβα), Γκάμα (77’ Μαντσίνι), Γκαρσία (90’ Μπαγκαλιάνης), Μάνος (77’ Λόπεθ).