Στην Αλεξάνδρεια η παρέλαση θα γίνει κανονικά παρά την αντίθετη απόφαση της Αντιπεριφέρειας – Παναγιώτης Γκυρίνης στον FOCUS FM – HXHTIKO

Κανονικά θα διεξαχθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Αλεξάνδρειας, με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, παρά την απόφαση της αντιπεριφέρειας Ημαθίας να ματαιωθούν οι παρελάσεις στο νομό.

«Στο δήμο Αλεξάνδρειας όλα θα κυλήσουν κανονικά» τόνισε μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

«Είναι γεγονός ότι ο αριθμός των κρουσμάτων σταδιακά αυξάνεται. Αυτό όμως, δεν θα πρέπει να το θεωρήσουμε ότι θα γίνει εξαιτίας των παρελάσεων» σημείωσε.

«Στη θέση στην οποία βρισκόμαστε, πολλές από τις ενέργειές μας έχουν πολιτικό κόστος. Είμαστε όμως σε τέτοιες θέσεις που πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να παίρνουμε πρωτοβουλίες. Δεν γίνεται να κρυβόμαστε πίσω από μια παθητικότητα της όποιας δυσάρεστης κατάστασης και να μη τολμούμε να κάνουμε βήματα», ανέφερε ο κ. Γκυρίνης προσθέτοντας ότι η επιστροφή στην κανονικότητα δεν μπορεί να επιτευχθεί με περιορισμούς και αποκλεισμούς αλλά με εγχειρήματα και συμμετοχή στην κοινωνικότητα.

Ακούστε όσα είπε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΕθνικό πένθος την Τετάρτη για τη Φώφη Γεννηματά με απόφαση του πρωθυπουργού
Επόμενο άρθροΣεισμός τώρα: Αισθητή δόνηση στην Αθήνα