Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για παιδεραστία – Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 33ης τακτικής ανακριτρίας.

Με τον αδιανόητο ισχυρισμό περί «συναίνεσης» της 12χρονης, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος αρνήθηκε το βαρύτατο κατηγορητήριο για -μεταξύ άλλων- βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου κατά εξακολούθηση, ενώπιον ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών.

Ο 53χρονος φέρεται να ομολόγησε μόνο το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, παραδεχόμενος σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη στον Κολωνό, τηρώντας το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες κακουργηματικές κατηγορίες που του αποδίδονται του βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων και της μαστροπείας.

Ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, ομολόγησε ότι «είχε συνευρεθεί» με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής, ισχυριζόμενος πως έδινε τα χρήματα στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας, ομόφωνα έκριναν πως οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.

Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Από τα στοιχεία που έχει η δικογραφία φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή της στην σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ρεύμα αύριο περιοχές της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΓια διακεκριμένη μαστροπεία κατηγορείται η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού