Στη φυλακή οδηγήθηκε η μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες στον Αγ. Παντελεήμονα

Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν υποσιτισμένα και ζούσαν σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκείνη και ο σύντροφός της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών και δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Συγκεκριμένα, η 30χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, της οποίας τα παιδιά βρέθηκαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες.
Η γυναίκα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών της, τους είπε πως έλεγε στα τρία ανήλικα ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες! Η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Επειτα από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.
Τα παιδιά νοσηλεύονται για την ώρα στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

Προηγούμενο άρθροΤουλάχιστον 870.000 Ουκρανοί επέστρεψαν στα σπίτια τους
Επόμενο άρθροΤρεις αλλοδαποί «ξάφριζαν» επιβάτες στο Ελ. Βενιζέλος