Στέλιος Πέτσας:«Τζαμπατζήδες οι ανεμβολίαστοι – Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τις δομές»

Σοκαριστική η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών που για να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό από τα δωρεάν τεστ του ΕΟΔΥ τους ανεμβολίαστους, τους χαρακτήρισε  «τζαμπατζήδες»!

«Τα πάντα στη ζωή έχουν ένα κόστος για τις επιλογές μας. Όταν 8–9 μήνες προσπαθούμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας να κάνουν το εμβόλιο, τα οποία έχουμε διαθέσει δωρεάν, κάποια στιγμή θα πρέπει να προστατεύσουμε και τα χρήματα των φορολογουμένων (!!!!) και να δώσουμε σαφές κίνητρο στους ανεμβολίαστους να το κάνουν. Το να πληρώνει κανείς το rapid test από την τσέπη του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο και όχι να είναι ο ελεύθερος χρήστης, ο τζαμπατζής ο οποίος χρησιμοποιεί τις δωρεάν τις δομές, όταν κάποιοι άλλοι (!!!!) πληρώνουν γι’ αυτό. Πρέπει να αναλάβει και αυτός ένα κόστος», είπε ο Σ.Πέτσας.

Για τις αντιδράσεις σχετικά με τα νέα μέτρα για την διαχείριση της πανδημίας, υπογράμμισε ότι αυτή είναι η φιλοσοφία της κυβέρνησης που δεν θα επιτρέψει την οικονομία να κλείσει ξανά.

 

Προηγούμενο άρθροΕλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο θείος που πυροβόλησε ανιψιό μπροστά στην κόρη του στην Φθιώτιδα
Επόμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Να απαντήσουμε με ειλικρίνεια για τις πυρκαγιές – Να συμφωνήσουμε πώς θα τις αντιμετωπίσουμε