Στέφανος Καραβίδας: «Το τουρκικό καθεστώς βρίσκεται σε αδιέξοδο – Τυχόν ακρωτηριασμός της Κύπρου θα οδηγήσει στην πολιτική εξαΰλωση του Ελληνισμού»

Για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά, τις νέες προκλήσεις της Άγκυρας στην Κύπρο και γενικότερα το Κυπριακό ζήτημα αλλά και για τις στρατηγικές συμμαχίες της χώρας μας με τις Αραβικές χώρες μίλησε μεταξύ άαλλων στον Focus FM στην εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα”  και στον Κώστα Τουτσίδη ο Επισμηναγός ε.α Στέφανος Καραβίδας ο οποίος είναι εκπαιδευτής πιλότων αεροσκαφών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο κ. Καραβίδας ανέλυσε όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας, στην ισχύ έναντι της Τουρκίας και ειδικότερα στα νέα αποκτήματα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, τα μαχητικά Rafale, καθώς παρελήφθη ήδη το πρώτο από τα 18 συνολικά που αγόρασε η χώρα μας από τη Γαλλία.

Ακούστε ολόκληρη την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον κ. Καραβίδα στο ηχητικό που ακολουθεί:

&;

 

Προηγούμενο άρθροΕυάγγελος Τσαγκαλίδης: «Καύσωνας μέχρι την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα»
Επόμενο άρθροΓιώργος Ρωμανός: «Οι Σκοπιανοί παραβιάζουν συνεχώς τη “συμφωνία των Πρεσπών” και η Ελλάδα δεν την καταγγέλει – Μας φτύνουν κι εμείς λέμε “ψιχαλίζει”»