Στάθης Παπαδόπουλος: “Όλα τα κόμματα είναι σε μια ευθεία τουρκική πολιτική εδώ στη Θράκη, πιο τουρκόψυχοι από το ελληνικό κοινοβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν υπάρχουν”

Για την ανθελληνική πολιτική που ακολουθούν τα περισσότερα κόμματα της Ελληνικής βουλής σε σχέση με τη Θράκη και τις μειονότητες μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο δημοσιογράφος, Στάθης Παπαδόπουλος.

«Έρχεται καταγγελία κατά του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως της ηγεσίας του κόμματος και του κ. Τσίπρα, ο οποίος, κατ’ εμέ, θέλει να τουρκοποιήσει την Θράκη και θα το αποδείξω εμπράκτως σε λίγο, γιατί η ανοχή του αυτό σημαίνει. Με τους υποψηφίους , τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, βουλευτή στην Ξάνθη αλλά και τους υποψηφίους του στη Ροδόπη. Πάμε λοιπόν στο DEB, το οποίο σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο δεν δημιουργεί θέματα και προβλήματα στη διοίκηση του ελληνικού κράτους, οπότε πρέπει να υφίσταται», ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος.

«Το κόμμα αυτό, λοιπόν, βγάζει μια ανακοίνωση ξαφνικά χτες και λέει: “Για να προστατεύσουμε τον πολιτισμό μας είναι επιτακτική ανάγκη να υιοθετήσουμε την μητρική μας γλώσσα”. Στο κείμενο, βέβαια, αναφέρεται ως μητέρα-πατρίδα η Τουρκία! Είναι κατάπτυστο αυτό και δεν το διαβάζω καν, το προσπερνάω», πρόσθεσε, φανερά ενοχλημένος ο κ. Παπαδόπουλος.

«Πηγαίνω τώρα στο θέμα που προκύπτει με την φωτογράφιση του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα σκαλοπάτια του Τούρκου προξένου, αλλά και του δημάρχου της Μύκης, δυο πολιτικών ανδρών από την Ξάνθη και τη Θράκη οι οποίοι αμείβονται και έχουν ορκιστεί στο ελληνικό κράτος και το λαό ότι θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να προστατεύσουν τα συμφέροντά του. Έρχεται, λοιπόν, ο Ζεϊμπέκ και δε μας κρύβει ότι είναι τουρκικής καταγωγής, αλλά είναι και μέλος στην άτυπη συμβουλευτική επιτροπή της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης που απηχεί, σε βαθμό παρεξηγήσεως, τις απόψεις του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας», υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Και συμπλήρωσε:

«Ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου με τουρκόψυχα αισθήματα που τον αποδέχεται το “ελληνικό” κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δε γνωρίζω αν μετά την προδοσία της Μακεδονίας και τα όσα συμβαίνουν στη Θράκη παραμένει ελληνικό(…) Παραδέχεται ο ίδιος ότι είναι μέλος σε μια ανθελληνική οργάνωση που έχει την έδρα της στην ελληνική Θράκη, ενώ με ανάρτηση ευχαριστεί για την ανθρωπιστική βοήθεια των Ελλήνων μετά το σεισμό(…) Τέτοιες αναρτήσεις εξοργίζουν και την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, γιατί δεν είναι όλοι τουρκόψυχοι και δε θέλουν καμία σχέση με όλα αυτά. Θέλουν να είναι στην Ελλάδα ως Έλληνες πολίτες. Και έρχεται τώρα ο Ζεϊμπέκ και ο κάθε Ζεϊμπέκ και ζητάνε να αναγνωριστούν ως Τούρκοι πολίτες;»

«Όλα τα κόμματα είναι σε μια ευθεία τουρκική πολιτική εδώ στη Θράκη, δηλαδή θα αρχίσουμε να ζητάμε εμείς οι Χριστιανοί ανεξαρτητοποίηση από την ελληνική επικράτεια, γιατί οι πιο τουρκόψυχοι από το ελληνικό κοινοβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν υπάρχουν(…) Δε μπορεί αυτή η πολιτική διοίκηση να μας δίνει στο πιάτο. Δε το θέλει ούτε ο Μουσουλμάνος ο Πομμάκος ούτε ο Έλληνας ο Ορθόδοξος. Εάν θέλουνε να κάνουνε μπίζνες τα κόμματα με το Τουρκικό Προξενείο,να πάνε απέναντι. Εδώ είναι Ελλάδα»

Τέλος, για την πολιτική που ακολουθεί η Κροατία ως προς την διαφύλαξη των συνόρων της, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε:

«Πριν από λίγο η Κροατία, που δουλεύουν οι μυστικές υπηρεσίες γιατί οι άνθρωποι έχουν σοβαρό κράτος και δεν είναι… μπάτε, σκύλοι, αλέστε. Ζήτησαν από την Ελλάδα επειγόντως να φράξει τα σύνορά της, ζήτησαν επειγόντως από την Ε.Ε να κλείσει τα σύνορα στη Βουλγαρία και την Ελλάδα γιατί έρχονται κατά χιλιάδες οι μετανάστες και δε θέλει να κλείσει τα σύνορά του με την Σερβία και τις άλλες κοντινές τους χώρες»

 

Προηγούμενο άρθροΝαγκόρνο Καραμπάχ: Ο πρόεδρος απέπεμψε τον πρωθυπουργό
Επόμενο άρθροΗ Ελληνική Λύση καταψηφίζει το νομοσχέδιο για το πόθεν έσχες