Στα “κάγκελα” οι Ένοπλες Δυνάμεις: «Η προσφορά μας υπό αμφισβήτηση»; – Οργή και αγανάκτηση για τον αποκλεισμό από το επίδομα

«Νιώθουμε οργή και αγανάκτηση για τον διαχωρισμό αυτό. Να ακούμε από τον Πρωθυπουργό ότι η παροχή των 600 ευρώ θα δοθεί προς τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού διότι εκτελούν 24ωρες υπηρεσίες και προστατεύουν τα σύνορα της χώρας ενώ ο κατεξοχήν αρμόδιος φορέας που απασχολείται επίσημα με αυτά τα θέματα είναι οι ένοπλες δυνάμεις, μας εξοργίζει.

Να αμφισβητείται ευθέως η αρμοδιότητα του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων; Αυτό είναι αδικία. Ο εμπαιγμός απλώνεται, μας χρησιμοποιούν ενώ μας χρωστούν τόσα» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον FM 103,6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Όπως επεσήμανε ο κ Δημήτρης Μεθενίτης «Ορθά λαμβάνουν το επίδομα αυτό οι συνάδελφοι μας αστυνομικοί και λιμενικοί, όμως το γεγονός ότι το συγκεκριμένο επίδομα δε θα το λάβουν οι στρατιωτικοί, είναι άδικο. Η προσφορά των ενόπλων δυνάμεων δεν μπορεί να τίθεται υπό αμφισβήτηση» τόνισε.

Τα στελέχη των Ε.Δ. δεν φυλάνε σύνορα και δεν διασφαλίζουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας;

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα: Τροχαίο ατύχημα με όχημα που μετέφερε παράνομους μετανάστες
Επόμενο άρθροΑιφνιδιαστικούς εφόδους από την αστυνομία σε 6 εταιρείες για το Predator