Στα «κάγκελα» ο εμπορικός κόσμος για 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων: «Όλα γίνονται για τα συμφέροντα των μεγάλων αλυσίδων λιανεμπορίου, σούπερ μάρκετ και τα mall» ΗΧΗΤΙΚΟ

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους εμπορικούς Συλλόγους της χώρας η νέα τροπολογία που προβλέπει 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων και αλλαγές στο ωράριο με άνοιγμα από τις 6 το πρωί, από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο και τις Κυριακές, εκτός από συγκεκριμένες ημέρες.

Κάνουν λόγο για έναν ακόμη νόμο και μια τροπολογία εις βάρος της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

«Ποιος θέλει να φωτογραφηθεί στις 4 το πρωί», διερωτάται χαρακτηριστικά ο πρόεδρός του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς.

Μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο κ Σταύρος Κριτσιάνης επεσήμανε ότι ουσιαστικά εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των μεγάλων αλυσίδων λιανεμπορίου, σούπερ μάρκετ και τα mall.

«Αυτό είναι όλο το αφήγημα. Και εννοείται ότι δε θα προχωρήσουν σε παραπάνω προσλήψεις για να καλύψουν τις έξτρα ώρες. Τι θέλουν, να δουλεύουμε 180 ώρες. Είναι ενίσχυση του ολιγοπωλίου όλο αυτό, πρόκειται για αποφάσεις που πάρθηκαν χωρίς εμάς» κατέληξε.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία Βελόπουλου: «Aνθρωποι της ΝΔ επιχειρούν με διάφορες υποσχέσεις να πείσουν υποψηφίους της Ελληνικής Λύσης να μην κατέβουν στις εκλογές»
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: Επεισόδια έξω από το Oικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-Έκλεισε η Πατησίων