Εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία, η οποία μάλιστα αφορά την ίδια τη λειτουργία του πολιτεύματος, έγινε χθες στη Βουλή κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το θέμα των πυρκαγιών, από τον πρόεδρο Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.

Αφού  ανέγνωσε το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας ΤΑΖ το οποίο περιγράφει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως ένα διεφθαρμένο καθεστώς το οποίο ελέγχει τους «αρμούς της εξουσίας», ακόμα και την ίδια τη Δικαιοσύνη, αποκάλυψε πως με «άνωθεν εντολή» γίνεται οικονομικός έλεγχος για τον ίδιο στη… Γερμανία!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μάλιστα όπως είπε έμαθε για τον συγκεκριμένο οικονομικό έλεγχο, από τον ίδιο τον Γερμανό έφορο ο οποίος επικοινώνησε μαζί του, αποκαλύπτοντας ότι έχει ζητηθεί συνδρομή από την Γερμανία για την συγκεκριμένη έρευνα.

«Δεν θα βρείτε τίποτα» τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ενώ κατέταξε την συγκεκριμένη ενέργεια σε μία ευρύτερη κυβερνητική λειτουργία που παραπέμπει σε παρακράτος, καθώς αποκάλυψε επίσης ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο του ΕΣΡ με τεράστια πρόστιμα. Παράλληλα ισχυρίστηκε πως οι συγκεκριμένες ενέργειες γίνονται με μοναδικό στόχο να αφανιστεί το κόμμα του και ο ίδιος.

Δείτε την χθεσινή καταγγελία Βελόπουλου στο τέλος της ομιλίας του:

Προηγούμενο άρθροΠούτιν-Ερντογάν θα συναντηθούν στο Σότσι στις 4 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΠολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε 4 Περιφέρειες