Μέσα σε άθλιες συνθήκες εργασίας και με συστήματα απαρχαιωμένα που υπολειτουργούν εργάζονται οι υπάλληλοι στον σταθμό ΤΧ1 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παύλος Πετσάβας, σταθμάρχης Θεσσαλονίκης καταγγέλλει στο politic.gr ότι μέσα στο παλαιωμένο κτίριο όπου γίνεται ο έλεγχος διέλευσης των τρένων υπάρχουν ποντίκια.
Σοκ προκαλεί ότι μέσα στον πίνακα ελέγχου κυκλοφορίας υπάρχει ποντικοφάρμακο καθώς έχουν εισέλθει μέσα σε αυτόν και καταστρέφουν τα καλώδια.
Ο σταθμάρχης Θεσσαλονίκης επισήμανε μάλιστα πως δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, ούτε καν η φωτοσήμανση. Έχουν γίνει άπειρες αναφορές για τα προβλήματα που έχει το δίκτυο στη συγκεκριμένη περιοχή, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια κίνηση για τη διόρθωση αυτού.
Σύμφωνα με τον κ. Πετσάβα και τα όσα καταγγέλλει, θα πρέπει άμεσα να φτιαχτεί η φωτοσήμανση και να δοθεί σε λειτουργία το σύστημα ασφαλείας ATCS για να υπάρξει το επιθυμητό επίπεδο ασφαλείας.
Επιπλέον είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί σωστή εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού, ώστε να διαχειριστεί αυτά τα εργαλεία.
Τέλος ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σταθμάρχες παρά την πείρα τους, όπως ο κ. Πετσάβας που είναι πέντε χρόνια στα συστήματα, υπάρχουν φορές που δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση και το άγχος που δημιουργείται από την διαχείριση των συστημάτων αυτών.

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Εκτός ψηφοδελτίων ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Οι δολοφονίες «εξ αμελείας» έχουν όνομα: ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ»