Σοκάρουν οι κατηγορίες μαθητών του 3ου Γυμνασίου Θεσ/νίκης σε βάρος καθηγητών για σεξουαλική παρενόχληση! – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

Υπό κατάληψη τελεί από χθες, Πέμπτη 10/02, το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο στο κέντρο της Θεσ/νίκης, από μαθητές που καταγγέλλουν περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων από καθηγητές σε μαθήτριες της σχολικής μονάδας.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης, σε πίνακα ανακοινώσεων έξω από το σχολείο έχουν αναρτηθεί μηνύματα μαθητών που αναγράφουν όσα έχουν λεχθεί από δύο καθηγητές του εν λόγω σχολείου.

“Είχα πάθει κρίση άγχους, μου είπε να πάω στο σπίτι και “να κάνω τον εαυτό μου να νιώσει καλύτερα” και να του πω πώς ένιωσα”, “με ρωτάει αν έχω προχωρήσει”, “το σκουλαρίκι όταν κάνεις τη δουλειά σου σε ενοχλεί ή το βγάζεις;”, είναι μόνο μερικά από τα ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ μηνύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Focus FM, χθες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση περίπου 100 γονέων έξω από το σχολείο προκειμένου να ενημερωθούν οι καθηγητές ωστόσο οι απάντηση που πήραν ήταν να μην… θιγούν υπολήψεις. Οι ανησυχίες των γονέων δεν εισακούστηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το Νοέμβριο υπήρξε καταγγελία μητέρας στο σχολείο επί του θέματος αλλά αγνοήθηκε. Η αντιδήμαρχος Παιδείας του κεντρικού δήμου δήλωσε  ότι, κατά την ενημέρωση που έχει δεν υπάρχει καταγγελία γονέα έως τώρα.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες του Focus FM έχει ήδη ταχυδρομηθεί  καταγγελία και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Μένει, λοιπόν, να αποδειχθεί εάν ευσταθούν οι κατηγορίες.

Τα μηνύματα των μαθητών

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση για δηλώσεις Σκρέκα: Αν ακολουθήσουμε τις «συμβουλές» τους, θα καταλήξουμε να χρησιμοποιούμε δάδες επιστρέφοντας στην εποχή σπηλαίων.
Επόμενο άρθροΔωρεάν δρομολόγια για τα Κοιμητήρια Ευόσμου