Σοκάρει νηπιαγωγός από την Κύπρο: Η μάσκα έχει κάνει 3χρονα και 4χρονα παιδιά να μη μπορούν να μιλούν – Ηχητικό Focus FM

Στον «αέρα» του Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη φιλοξενήθηκαν σήμερα ο χειρουργός, Δημήτρης Γάκης και η νηπιαγωγός από την Κύπρο, Χρυστάλλα Παύλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τα εμβόλια και τις μάσκες.

Αναφορικά με τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου κατά του covid-19 ο κ. Γάκης τόνισε ότι «ο FDA δεν έχει αποφασίσει. Στην εισήγησή τους, οι ειδικοί δεν το δέχθηκαν. Φωνές θεώρησαν ότι η Τρίτη δόση είναι πιο επικίνδυνη, παρά επωφελής». Ανέφερε ότι «η εφαρμογή της γίνεται δεκτή μόνο σε άτομα υψηλού κινδύνου».«Με ποια επιστημονικά στοιχεία προχωρά η κυβέρνηση σε αυτές τις ενέργειες;» αναρωτήθηκε όσον αφορά την τρίτη δόση ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του έκανε αναφορά και σε «τηλεαστέρες της κατευθυνόμενης ιατρικής».

Από την πλευρά της, η κ. Παύλου μίλησε για τις μάσκες στα σχολεία, οι οποίες σημείωσε ότι επηρεάζουν την ψυχολογία των παιδιών καθώς και το έργο των εκπαιδευτικών.  Για το πώς επηρέασε το lockdown τα παιδιά είπε ότι «δυσκολεύονται να δεχθούν εύκολα τη συνύπαρξη με νέα άτομα, εκτός του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 6,5 βαθμών στα ανοιχτά της Νικαράγουας
Επόμενο άρθροΕΝΦΙΑ 2021: «Έπεσε» το myAADE