Σοκ στο Βελεστίνο: 82χρονη έμεινε δίπλα στο νεκρό αδερφό της πάνω από 24 ώρες.- Η οικογενειακή τραγωδία

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσονταν στον Άγιο Δημήτριο στο Βελεστίνο όπου δυο αδέρφια ένας 77χρονος και η 82χρονη αδερφή του ζούσαν μαζί επί 40 χρόνια απομονωμένοι απ τον υπόλοιπο κόσμο.

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει προβλήματα, φέρεται να καθόταν στο σπίτι με τον νεκρό αδελφό της επί πέντε ώρες, ενώ στο χωριό ακούγεται ότι ο 77χρονος είχε φύγει από τη ζωή ένα 24ωρο πριν!
Τα δύο αδέλφια ήταν αποκομμένα από το υπόλοιπο χωριό, ζούσαν μόνοι τους τα τελευταία 40 χρόνια, ο 77χρονος κάλυπτε τις υποχρεώσεις του σπιτιού δουλεύοντας στα χωράφια και η ηλικιωμένη γυναίκα έμενε στο σπίτι.
Τα αδέλφια, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν επαφές με συγγενείς ή φίλους και ο θάνατος του αδελφού της γνωστοποιήθηκε όταν η γυναίκα το αποκάλυψε σε κάποιον γνωστό της στο χωριό.
Ένας χωριανός πήγε στο σπίτι για να επιβεβαιώσει την είδηση, όντως διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός, ενημερώθηκε η Αστυνομία, ο θάνατος πιστοποιήθηκε από ιδιώτη ιατρό και οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η κηδεία του άνδρα έγινε χθες το απόγευμα.
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι οι συνθήκες διαβίωσης των δύο αδελφών στο σπίτι ήταν άθλιες από άποψη καθαριότητας.
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, θα φροντίσει με τη συναίνεση των συγγενών, την 82χρονη αδερφή του εκλιπόντος και θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα αν φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα ή βρεθεί συγγενής να τη φροντίσει.

Προηγούμενο άρθροΣτο νοσοκομείο Καλαμάτας 15 άτομα – Έφαγαν χοιρινό κατά την διάρκεια γιορτής
Επόμενο άρθροΔΝΤ: “Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους, αν δεν μειώσουμε τον πληθωρισμό – Έρχεται δύσκολος χεμώνας”