Κρήτη: 20χρονη καταγγέλλει τον πατέρα της – Την βίαζε, την κακοποιούσε και την εξέδιδε έναντι αμοιβής, όταν ήταν ακόμα ανήλικη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μιας 20χρονης κοπέλας από το Ηράκλειο Κρήτης πως ο πατέρας της την εξέδιδε έναντι αμοιβής όταν ήταν ανήλικη.

Ένας επιχειρηματίας, ένας έμπορος και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας είναι μεταξύ των προσώπων που φέρεται, κατά πληροφορίες, να κατονομάζει σε κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές πριν από μερικούς μήνες μία 20χρονη στο Ηράκλειο, καταγγέλλοντας ότι ενώ ήταν ακόμα ανήλικη, ο πατέρας της την εξέδιδε έναντι αμοιβής.
Σύμφωνα με το cratalive, σε σχέση με τον πατέρα η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό.
Για τα υπόλοιπα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζει στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ κάποιοι εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.
Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε ενώ η κοπέλα ήταν πλέον ενήλικη, ζητώντας να τιμωρηθεί ο πατέρας της, για τον οποίο μιλάει με απέχθεια αφού όπως καταγγέλλει τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της.
Ως προς τους φερόμενους «πελάτες», η κοπέλα κατονομάζει πρόσωπα είτε με τα πλήρη στοιχεία τους είτε με τα μικρά τους ονόματα, δίνοντας ωστόσο συγκεκριμένα στοιχεία της επαγγελματικής ιδιότητας τους ή των διευθύνσεων τους.

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Τουλάχιστον 100 οι νεκροί από στρεπτόκοκκο Α- Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι ειδικοί
Επόμενο άρθροΑλβανία: Συνελήφθη η διευθύντρια της ΕΥΠ με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών