Σοκ στη Ρόδο: Καθηγητής ασελγούσε σε μαθήτρια όταν της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα

Μια σοκαριστική υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν μια 15χρονη μαθήτρια στην Ρόδο κατήγγειλε πως ο δάσκαλός της ασελγούσε εις βάρος της ενώ της έκανε ιδιαίτερα στη πέμπτη τάξη του Δημοτικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», ένα 15χρονο σήμερα κορίτσι, μαθήτρια της πρώτης Λυκείου, εκμυστηρεύτηκε τον Μάιο του 2022 σε μία καθηγήτριά της, της τρίτης τάξεως του Γυμνασίου, στο οποίο φοιτούσε και κατόπιν στη μητέρα της ότι ο καθηγητής ασελγούσε εις βάρος της κατά την διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων που της παρέδιδε στην οικία όπου διαμένει με τους γονείς της ενώ φοιτούσε στην πέμπτη τάξη του δημοτικού!.
Μάλιστα όπως διατείνεται οι ασελγείς πράξεις εις βάρος της από τον καθηγητή συνεχίστηκαν μέχρι και την πρώτη Γυμνασίου.
Η καθηγήτριά της είχε διαπιστώσει μια αλλαγή στην συμπεριφορά της και την προσέγγισε για να μάθει έκπληκτη το τι είχε συμβεί. Μάλιστα το παιδί αποφάσισε να μην συνεχίσει την φοίτησή του στο σχολείο που εργάζεται ο εκπαιδευτικός και επέλεξε άλλο σχολικό περιβάλλον.
Σημειώνεται πως η καθηγήτρια ενημέρωσε με αναφορά της την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η υπόθεση παραπέμφθηκε προς έρευνα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και από εκεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ενώ ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και διοικητική έρευνα.

Προηγούμενο άρθροΕθνική Πόλο Κ19: Εύκολη νίκη επί της Ρουμανίας
Επόμενο άρθροΓ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας με την ακατάσχετη παροχολογία στη ΔΕΘ απέδειξε ότι δεν συνετίστηκε από τα τραγικά λάθη της πολιτικής του διαδρομής