Σκληρές αλήθειες – Εμβόλια, υποχρεωτικότητα, placebo και αιφνίδιοι θάνατοι – Πέντε γιατροί μίλησαν στον Focus FM – Ηχητικό

Πέντε γιατροί φιλοξενήθηκαν σήμερα στον «αέρα» του Focus FM και μίλησαν στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη για τα εμβόλια κατά της covid-19, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τα placebo και τους αιφνίδιους θανάτους.

«Κανονικά θα έπρεπε ο Έλληνας πολίτης, τον οποίο τιμούμε και σεβόμαστε, να αποφασίσει για τη ζωή του» ανέφερε ο κ. Αηδονίδης.

«Η πολιτεία εξαντλεί όλη την τιμωρητική της διάθεση απέναντι σε αυτούς που μέχρι χθες τη στήριξαν για να μπορέσει να βγει το φίδι από την τρύπα» τόνισε ο κ. Καλογερίδης.

«Όλες αυτές οι αποφάσεις στερούνται πραγματικών επιστημονικών αποδείξεων και είναι καθαρά πολιτικές αποφάσεις» σημείωσε ο κ. Παπαγιαννάκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Αράπογλου δήλωσε ότι η «υποχρεωτικότητα στην ιατρική πράξη είναι κάτι αδιανόητο και απεχθές για εμάς. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να υποχρεώσεις κάποιον σε υποχρεωτικό εμβολιασμό με το “έτσι θέλω”».

«Ζούμε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, αποφασίζουν αυτοί για εμάς» υπογράμμισε ο κ. Σύρπης κάνοντας λόγο για «σχιζοφρενική πολιτική».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και δασικές εκτάσεις της Π.Ε. Έβρου – Λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Επόμενο άρθροΗχητικό – Focus FM: H Ηλιάνα Ζέρβα στην εκπομπή του Γιάννη Μπέκα