Ο ίδιος φρόντισε να φωτίσει κάποιες από τις άγνωστες πτυχές της καριέρας του, αναφερόμενος σε συνέντευξή του στην τρομερή πίεση που ένιωσε όταν έπαιζε στην Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι, με την πίεση αυτή να ασκείται σε εκείνον από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

“Είναι ένας βάρβαρος τύπος. Πάντα σκεφτόμουν “Πώς το κάνει αυτό; Πώς μου συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο; Γιατί το κάνει αυτό σε ανθρώπους;”, τόνισε ο Σίρλε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην γερμανική τηλεόραση, και συνέχισε:

“Τώρα πλέον, έχω καταλάβει τι ζητούσε από μένα. Εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτά που ζητούσε από μένα εξαιτίας όλης αυτής της σκληρότητας και της ψυχολογικής πίεσης.

Τότε ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα. Συχνά οδηγούσα προς το σπίτι μετά από συζητήσεις που είχα μαζί του και πίστευα ότι δεν μπορούσα άλλο. Μου έβαζε μεγάλη πίεση.

Υπήρχαν παιχνίδια που έπαιζα βασικός και με έκανε αλλαγή στο ημίχρονο. Έπειτα, στο επόμενο παιχνίδι δεν ήμουν στην αποστολή και ήμουν στην εξέδρα. Δεν μπορούσα να το καταλάβω τότε και έχασα την αυτοεκτίμησή μου. Είχε πληγωθεί ο εγωισμός μου.

Προσπαθούσα να σκεφτώ τι συνέβαινε στο μυαλό του. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων είχα την αίσθηση ότι κοιτούσε μόνο εμένα”.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: 841 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΟι υποψήφιοι για την κορυφαία 11άδα όλων των εποχών από το France Football