Σημαντική ενημέρωση: Μέτρα Αυξημένης Επιτήρησης στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Με αφορμή και τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Λαγκαδά, επισημαίνουμε στους δημότες ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης – συνεπώς και στους Δήμους που υπάγονται σε αυτήν – τα προληπτικά μέτρα που ισχύουν από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκονται στο Επίπεδο 3 – Αυξημένης Επιτήρησης (χρώμα πορτοκαλί, σύμφωνα με το Χάρτη Υγειονομικής Προστασίας και Ασφάλειας Covid-19))

Τα μέτρα θα ισχύσουν από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, από τις 6 το πρωί.
Στο μεταξύ, αυτήν την ώρα και μετά από τις ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαγκαδά και της προέδρου της, Έλσας Κοτσώνη και του Διευθυντή του Σχολείου, Ζουμπούλη Παπαπαρασκευά, πραγματοποιείται απολύμανση στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά.
Ενημερώνουμε ακόμη ότι, στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού SARS-CoV-2 σε πολίτες που εμφανίζουν συμπτώματα. Επισημαίνουμε ότι τα διαγνωστικά τεστ γίνονται με προϋποθέσεις και κατά την κρίση του ιατρού του Κέντρου Υγείας. Δεν πραγματοποιούνται τεστ στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης, ενώ άτομα άνω των 65 ετών που προσέρχονται με συμπτώματα, θα παραπέμπονται στα δημόσια νοσοκομεία καθώς ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού

Προηγούμενο άρθροΞεκίνημα με νίκη για τον Ολυμπιακό!
Επόμενο άρθροΕλπίζουν να μην μείνουν… πίσω