Σέρρες: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 4 κοινότητες

Την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των δημοτικών κοινοτήτων Βυρώνειας και Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής και των δημοτικών κοινοτήτων Σκοτούσσας και Βαλτερού του δήμου Ηράκλειας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Ο λόγος για αυτή την κίνηση είναι η αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών καθώς και η διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις έντονες ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου. Η κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι μήνες, έως και 13 Ιουνίου 2022.

Παράλληλα, παρατείνεται η κήρυξη έκτακτης ανάγκης, λόγω καταστροφών από ισχυρές βροχοπτώσεις στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην Δημοτική Κοινότητα Σερρών έως και 13 Ιουνίου 2022.

Ακόμη, παρατείνεται η κήρυξη έκτακτης ανάγκης λόγω καταστροφών στις Δημοτικές Κοινότητες Νέου Σκοπού και Νεοχωρίου του Δήμου Εμμανουήλ έως και 05 Ιανουαρίου 2022 και στις κοινότητες Ορεινής και Λευκώνα έως 21 Ιουνίου 2022.

Προηγούμενο άρθροΜε τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του Κάρολου Παπούλια – Τριήμερο δημόσιο πένθος
Επόμενο άρθροΕπιδόματα – ΟΠΕΚΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στον λογαριασμό τους στις 31 Δεκεμβρίου