Σεπόλια: Δεν απαντούν σε ερωτήσεις οι κατηγορούμενοι-Παραιτήθηκε ο δικηγόρος που ορίστηκε από το κράτος

Η απολογία που θα δώσουν οι δύο κατηγορούμενοι για την σεξουαλική εκμετάλλευση, κακοποίηση και τον βιασμό της 12χρονης θα είναι τυπική σύμφωνα με πληροφορίες. Οι δύο κατηγορούμενοι το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τόσο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης δεν θα απαντήσουν στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, ενώ κανένας δικηγόρος που ορίστηκαν από την ανακρίτρια δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή τους.
Για το λόγο αυτό, η λύση που προκρίθηκε είναι την υπεράσπιση των δυο κατηγορουμένων να αναλάβει για τυπικούς και μόνο λόγους ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του συνόρου υπεράσπισης σήμερα το πρωί κατά τη μεταγωγή των κατηγορουμένων στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Και οι τρεις δικηγόροι που κλήθηκαν για διορισμό, πλέον, υπεράσπισης, αρνήθηκαν να αναλάβουν.
Συγκεκριμένα, δύο δικηγόροι από τον κατάλογο του ΔΣΑ κλήθηκαν από την ανακρίτρια και αρνήθηκαν να αναλάβουν υπερασπιστικά καθήκοντα. Την ίδια στάση τήρησε σύμφωνα με πληροφορίες και τρίτος δικηγόρος ο οποίος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την ανάκριση και απάντησε ότι αρνείται να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Προηγούμενο άρθρο“Ο Μίχος ήρθε με τη 12χρονη στον χώρο μου – Έφερνε κι άλλα παιδιά” // Δήλωση ΣΟΚ της πρόεδρου εκδιδόμενων γυναικών
Επόμενο άρθροΝ.Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να δίνει λίγα στους πολλούς και πολλά στους λίγους