«Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω» δηλώνει στο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, «I Am: Celine Dion» η μεγάλη τραγουδίστρια που διαγνώστηκε με το νευρολογικό Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Στο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, λέει:

«Η φωνή που κατευθύνει τη ζωή μου. Όταν η φωνή σου σού φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Διαγνώστηκα με ένα σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο και μέχρι τώρα δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι έτοιμη. Βλέπω τη ζωή μου και αγαπώ κάθε κομμάτι της. Όταν ένα κορίτσι αγαπάει τα παπούτσια του, θα βρει πάντα τρόπους να της ταιριάξουν. Όποιο κι αν είναι το νούμερο, δώστε το μου και πάμε.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπώ κάθε κομμάτι της. Όταν ένα κορίτσι αγαπάει τα παπούτσια του, θα βρει πάντα τρόπους να της ταιριάξουν. Όποιο κι αν είναι το νούμερο, δώστε το μου και πάμε.Είναι φανταστικό να κάνεις ηχογραφήσεις. Αλλά ακόμα πιο φανταστικό να ανεβαίνεις στη σκηνή. Το δύσκολο δεν είναι να δίνεις συναυλίες αλλά να τις ακυρώνεις. Δουλεύω σκληρά καθημερινά αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένας αγώνας. Μου λείπει ο κόσμος. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω».

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε τέσσερα οχήματα σε εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο“Γυμνή”… μόδα: Η νέα τάση έβγαλε του νέους από τα ρούχα τους – Κυκλοφορούν έξω με… εσώρουχα