
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη «σκιά» του σεισμού των 6,7 Ρίχτερ, που έπληξε τη Σάμο, αλλά και την Σμύρνη.
«Μόλις κάλεσα τον πρόεδρο Ερντογάν για να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για την τραγικές απώλειες από τον σεισμό που έπληξε και τις δύο χώρες μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός, μέσω Twitter. «Όποιες κι αν είναι οι διαφορές μας, αυτές είναι στιγμές που οι λαοί μας πρέπει να στέκονται μαζί», ανέφερε ο πρωθυπουργός, μέσω Twitter.
I just called President @RTErdogan to offer my condolences for the tragic loss of life from the earthquake that struck both our countries. Whatever our differences, these are times when our people need to stand together.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 30, 2020