Η αγορά μπορεί να άνοιξε, ωστόσο τα ταξί παραμένουν …κλειστά. «Είχαμε διαβεβαιώσεις από τον Υπουργό ότι θα επιτραπεί και δεύτερος επιβάτης στα ταξί, η αγορά άνοιξε αλλά δεύτερο άτομο δεν μπήκε ποτέ» δήλωσε μιλώντας στον Focus FM και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», Κλήμης Λεοντιάδης.

«Ο κλάδος νιώθει απαξίωση, με την αγορά ανοιχτή, με σκέψεις να πάμε στα χιονοδρομικά κέντρα, σκέψεις να αλλάζουμε νομό, να ανοίξουμε τα πάντα, εκτός από τα ταξί. Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή είμαστε κλειστοί» ανέφερε.

Τόνισε δε, ότι «αυτή η απαξίωση δεν μπορεί να συνεχιστεί, ο κλάδος θα αντιδράσει» συμπληρώνοντας «είμαστε στα κάγκελα, χωρίς επιδότηση, χωρίς κανένα βοήθημα εδώ και τρεις μήνες».

«Θεωρούμε ότι θα πρέπει να επιδοτηθούμε για όλες τις κενές θέσεις, για όλα τα χαμένα δρομολόγια όλο αυτό το διάστημα» σημείωσε ο κ. Λεοντιάδης.

«Ο τζίρος έχει πέσει κατά 80-85% από την αρχή της καραντίνας. Συσσωρεύουμε χρέη, δεν θα αντέξουμε. Εκπέμπουμε SOS.» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όσα δήλωσε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προηγούμενο άρθροOnline γυμναστική για όλους στο σπίτι από το δήμο Ωραιοκάστρου.
Επόμενο άρθροΠροαιρετικά ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.