Σε απεργία διαρκείας προχωρούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών – Αν η κυβέρνηση επιμείνει στη στάση της τότε θα λιμοκτονήσουν οι πολίτες //Α. Κενανίδης στον Focus FM

«Σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει αιτήματα του κλάδου τότε οι ιδιοκτήτες φορτηγών θα προχωρήσουν από τις 13 Απριλίου σε κινητοποιήσεις διαρκείας» δήλωσε στον Focus FM και στην δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ Απόστολος Κενανίδης.

«Το κόστος του καυσίμου ήταν στο 45% και σήμερα ξεπέρασε το 70%. Είναι καταστροφικό να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έτσι. Όλες οι χώρες έχουν πάρει μέτρα ανακούφισης των μεταφορέων, άλλες με πλαφόν, άλλες με μείωση του φόρου. Όλες εκτός από την δική μας. Έχουμε ζητήσει ραντεβού, να μας εξηγήσουν γιατί δεν λαμβάνουν έστω και ένα μέτρο και δεν μας δέχονται» είπε ο κ. Κενανίδης.

“Αν σταματήσουμε έστω και για μια εβδομάδα θα λιμοκτονήσουν όλοι οι πολίτες. Σε δυο μέρες δεν θα υπάρχουν καύσιμα στα πρατήρια και σε μια εβδομάδα δεν θα υπάρχει ούτε σαπούνι στα σουπερ μάρκετ”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ:

Προηγούμενο άρθροΞημερώματα 25ης Μαρτίου έκλεψαν προτομές ηρώων μας από το Στρατιωτικό Μουσείο Λαχανά – «Η ημερομηνία εγείρει πολλά ερωτηματικά» Ι. Ταχματζίδης στον Focus FM
Επόμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία