Σχολικά γεύματα πεταμένα σε κάδους την ώρα που Έλληνες πεινάνε// ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΗΧΗΤΙΚΟ Focus fm

Δεκάδες σχολικά γεύματα πεταμένα δίπλα σε κάδους.

Εικόνες που προβληματιζούν και προκαλούν θλίψη την ώρα που χιλιάδες Έλληνες “πεινούν”.

Τις φωτογραφίες έστειλε στον Focus FM 103,6 ακροατής του ραδιοφώνου. Όπως κατήγγειλε οι μερίδες φαγητού προέρχονται από το 67o Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στην Ξηροκρήνη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον διευθυντή του σχολείου μας εξήγησε πως “τα συγκεκριμένα γεύματα έχουν ένα όριο κατανάλωσης και πως πρέπει άμεσα να καταναλωθούν. Σε περίπτωση που μείνουν σε αδιάθετη κατάσταση, πρέπει να πάνε κάπου, να μεταφερθούν.

Όπως τόνισε ο κ Κώστας Ανθόπουλος το θέμα θα διερευνηθεί. “Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και πρέπει να συνεργαστούμε όλοι όσοι έχουμε την ευθύνη. Εγώ θα προσωπικά θα κάνω έλεγχο και θα ξεκινήσω από τους καθαριστές. Σε κάθε περίπτωση θα οργανωθούμε θα πρέπει οι μερίδες να πιάσουν τόπο θα μιλήσουμε με την εκκλησία”.

Σε νεότερη επικοινωνία μέσω Email ο Διεθυντής του σχολείου κος Κωνσταντίνος Ανθόπουλος αναφέρει ότι: “Mετά από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι τα κιβώτια με φαγητό συσσιτίου δίπλα στους κάδους τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία μέλους που ανήκει στο προσωπικό καθαριότητας , γιατί κατά δική της εσφαλμένη άποψη, θα μπορούσε κάποιος περαστικός να τα πάρει για δική του χρήση.
Η Διεύθυνση του σχολείο θα ενημερώσει τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης – Β Διαμέρισμα και τους υπεύθυνους της εκκλησία της ενορίας του Αγίου Νικολάου, για τη δυνατότητα να διανέμονται τα τυχόν αδιάθετα συσσίτια σε άπορες οικογένειες, πάντα σε συνεργασία των φορέων με το σχολείο”.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕμφύτευση βηματοδότη στον Γιώργο Παπανδρέου
Επόμενο άρθροΕυθεία απειλή Ερντογάν κατά Ελλάδας: Αποστρατιωτικοποιήστε τα νησιά – Δεν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά