Σαμοθράκη:Δύο απεγκλωβισμοί τα τελευταία 24ωρα

Σε δύο διασώσεις με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού προχώρησαν οι πυροσβέστες του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαμοθράκης. Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνουν οι φίλοι του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαμοθράκης:

Την 11/08/21 ημέρα Τετάρτη και Ω:/ 14:14 η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε μέσω του 112 για γυναίκα 21 ετών εγκλωβισμένη έχοντας πάθει κρίση πανικού, εντός του φαραγγιού του » Χριστού» -1η βάθρα – στην περιοχή του οικισμού Θερμών Σαμοθράκης. Η υπηρεσία μας, το Π.Κ Σαμοθράκης, μετέβη με 5 υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό, για τον οποίο χρησιμοποιήθηκε ορειβατικός εξοπλισμός , και την μεταφορά του εγκλωβισμένου ατόμου όπου και παραδόθηκε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου του κέντρου υγείας Σαμοθράκης
Την 08/08/21 ημέρα Κυριακή και Ω:/ 17:25 η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε μέσω του 112 για άνδρα 25 ετών τραυματισμένο στον ώμο, εντός του φαραγγιού του » Χριστού» στην περιοχή του οικισμού Θερμών Σαμοθράκης. Η υπηρεσία μας ,το Π.Κ Σαμοθράκης, μετέβη με 5 υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό, για τον οποίο χρησιμοποιήθηκε ορειβατικός εξοπλισμός , και την μεταφορά του τραυματία από το σημείο της πτώσης του έως το σημείο της διακομιδής του, από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή:thrakinea.gr

Προηγούμενο άρθροΑποζημιώσεις για τους πυρόπληκτους:Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Επόμενο άρθροΠιερία:Θύμα απάτης 91χρονή