Σάλος με τα 43 εκατ. του Δήμου Ωραιοκάστρου από το “Πράσινο Ταμείo” – ΕΡΕΥΝΑ του Focus FM 103,6

Πολλά είναι τα ερωτήματα που ανακύπτουν από την έρευνα που διενήργησε ο Focus FM 103.6 αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις από το Πράσινο Ταμείο, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Κόντρα στο Σύστημα» ανάμεσα στον Γρηγόρη Σερέτη και τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Ειδικότερα, το ποσό που αντιστοιχεί στο Δήμο Ωραιοκάστρου φαίνεται ότι ανέρχεται σε 43.524.000 ΕΥΡΩ και την ίδια ώρα τα χρήματα που προορίζονται για ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνολικά για 38 Δήμους, αγγίζουν τις 142.888.862,04 ΕΥΡΩ!

Ενδεικτικά, για τον Δήμο Θεσσαλονίκης προορίζονται 3.720.591,85 ΕΥΡΩ. Για ολόκληρη την Περιφέρεια Αττικής 46.370.792,05 ΕΥΡΩ, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  11.583.628,19 ΕΥΡΩ. Τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται, βάσει της έρευνας του Focus FM 103.6, προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση καθώς πολυπληθείς δήμοι και ολόκληρες Περιφέρειες (!) περιορίζονται σε πολύ μικρότερα ποσά συγκριτικά με αυτά που προορίζονται για τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Εύλογα, λοιπόν, δημιουργείται η απορία πώς είναι δυνατόν ένας δήμαρχος να μη γνωρίζει για τα 43 εκατ. που διαθέτει το Πράσινο Ταμείο στο δήμο του καθώς και για το πώς και πού θα τα αξιοποιήσει.

Δείτε αναλυτικά τα ποσά που αντιστοιχούν σε δήμους και Περιφέρειες :

Σημειώνεται ότι, υπάρχει η δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί να λάβει υπόψη όλα τα στοιχεία, μπαίνοντας στο prasinotameio.gr! 

Δείτε τη χαρακτηριστική πλοήγησή μας και όσα ανακαλύψαμε στην ιστοσελίδα του Πράσινου Ταμείου :

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου αν αναφέρεται ως πηγή η ιστοσελίδα του Focus FM 103,6.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: «Η κηδεία του θα έπρεπε να γίνει με τιμές αλλά όχι δημοσία δαπάνη»
Επόμενο άρθροΈκρηξη με τρεις τραυματίες σε εκκοκκιστήριο στην Καρδίτσα