“Κάνουμε 2 rapid tests την εβδομάδα, τα οποία πληρώνουμε από την τσέπη μας. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεται αυτή η κατάσταση” δήλωσε στον Focus FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη, ο μοριακός βιολόγος Σάκης Καλογερίδης.

” Όλη αυτή η ιστορία στερείται κάθε επιστημονικού υπόβαθρου πλέον. Ή θα πρέπει να κάνουν όλοι τεστ, ή θα πρέπει να μη γίνεται σε κανέναν, ειδικά σήμερα που ο ιός έχει μπει σε μία ενδημική κατάσταση. Δεν μπορεί να γίνεται μόνο σε ανεμβολιαστους, αυτό δείχνει τον τιμωρητικό χαρακτήρα του μέτρου”.

“Αναφορικά με τις μεταγγίσεις αίματος, έχει παρατηρηθεί ότι διατηρειται γύρω στις 40 ημέρες η πρωτεΐνη S μέσα στο ουρικό αίμα. Αυτό που με ρωτούν οι περισσότεροι, είναι εάν μεταγγιστεί κάποιος με αίμα εμβολιασμένου, τι θα πάθει. Υπάρχουν 2 ερωτήματα. Ποιο είναι το επίπεδο της πρωτεΐνης S, το οποίο πρέπει να βρίσκεται μέσα στον οργανισμό ενός ανθρώπου, για να αρχίσουν να δημιουργούνται προβλήματα. Το δεύτερο ερώτημα είναι, σε όλους τους ανθρώπους, η αποδόμηση της πρωτεΐνης, γίνεται μετά από 40 ημέρες, ή μπορει να γίνει και αργότερα; Εκείνο ίσως που θα πρέπει να δούμε είναι το τι προβλέπει η νομοθεσία για τις ιδιωτικές τράπεζες αίματος, κάτι που βέβαια, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή”.

Προηγούμενο άρθροΗ απάτη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο σε σχέση με την σημερινή πραγματικότητα
Επόμενο άρθροΑδιανόητες καταστάσεις! Συνεχίζουν να κολλάνε την ρετσινιά του κοβιντ σε ανθρώπους που έφυγαν από άλλες αιτίες!