Σάκης Καλογερίδης: “Έχει ξεπεραστεί πλέον κάθε όριο παραφροσύνης, αλλά εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τέλους” – ΗΧΗΤΙΚΟ-Focus FM

“Εάν θα κάνουμε ένα review σε αυτά που γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι το CDC τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χτίσουμε τείχος ανοσίας από το εμβόλιο. ότι μόνο ο συχνός έλεγχος είναι ο ασφαλης τρόπος για να ξεχωρίσουν οι υγιείς από τους μη υγιείς” δήλωσε μιλώντας στον Focus FM και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη, ο μοριακός βιολόγος Σάκης Καλογερίδης.

“Ξέρουμε επίσης ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν είναι ειδικά για την παραλλαγή Όμικρον η οποία έχει ήδη καλύψει σχεδόν το 100% του πλανήτη. Και ότι πιθανόν να παραμείνουν, τουλάχιστον για την ώρα, με την προσωρινή άδεια λειτουργίας. Έχει γίνει συσχέτιση της εξασθένησης του ανοσοποιητικού συστήματος εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων δόσεων των εμβολίων και αυτό πρέπει να διερευνηθεί”, ανέφερε.

“Ξαφνικά ερχόμαστε μετά την τέταρτη δόση να πάμε στην πέμπτη, ξεχνώντας ότι τον Μάρτιο του 2022 αναφέρθηκε σε μελέτη ότι μετά την τρίτη, η τέταρτη δόση δεν είχε τίποτα να προσφέρει στην ουσία. Εφόσον δεν υπάρχει με την τέταρτη δόση στατιστικά σημαντική αύξηση των αντισωμάτων, γιατί να μπούμε στη διαδικασία της πέμπτης δόσης και να διεγείρουμε το ανοσιακό σύστημα μετά από τόσες διεγέρσεις;” αναρωτήθηκε ο κ. Καλογερίδης.

“Οι υγειονομικοί που είμαστε σε αναστολή,έχουμε ξεκινήσει περιοδεία σε διάφορες πόλεις, για να επικοινωνήσουμε με συναδέλφους σε μία προσπάθεια να αφυπνίσουμε τον κόσμο. Την προηγούμενη εβδομάδα, είμαστε Γιαννιτσά, Βέροια, Νάουσα και την Κυριακή ειμαστε για Χαλκιδική. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τέλους”, υπογράμμισε.

“Εχει ξεπεραστεί πλέον, κάθε όριο παραφροσύνης. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε απέναντι σε αυτή την αδικία. Η βοήθεια του κόσμου είναι απίστευτη, υπάρχει τρομερή αλληλεγγύη. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας, μας βοηθούν στον αγώνα μας και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΔιανομή τροφίμων στο δήμο Ωραιοκάστρου – Οι δικαιούχοι
Επόμενο άρθροΝεκτάριος Δαπέργολας στον Focus FM: “Η κυβέρνηση σέρνει τη χώρα από τη μία ταπεινωση στην άλλη, ενώ οι Τούρκοι ξεσαλώνουν” – HXHTIKO