Σ. Παπαδόπουλος στον Focus FM: «Η ρητορική ίδια και στόχος η Θράκη» – Ευκαιρία για νέες τουρκικές προκλήσεις το μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ

Ευκαιρία για νέες τουρκικές προκλήσεις αποτέλεσε το μνημόσυνο του βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ στην Κομοτηνή. Όπως εξήγησε Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Μαχητής της Ξάνθης Στάθης Παπαδόπουλος:

“Tα τελευταία δύο χρόνια, λόγω κορονοϊού, δεν είχαμε τέτοιες επισκέψεις και συγκεντρώσεις. Φέτος όμως απελευθερώθηκαν τα πάντα και ήρθαν αρκετοί. Ήρθανε πάρα πολλοί, αξιωματούχοι όχι μόνο από την Τουρκία, από τη Βουλγαρία… ψευτομουφτήδες.
Στο μνημόσυνο του Σαδίκ παρέστη και ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμ Κιράν που μετέφερε μήνυμα του Ερντογάν. Έκανε λόγο για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη. Η ρητορική είναι πάντα ίδια και ο στόχος είναι η Θράκη”.

Με το υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ ο Ντελή Ριτβάν


Όπως αποκάλυψε ο Στάθης Παπαδόπουλος στο εν λόγω μνημόσυνο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Μύκης αλλά με το υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ με τα έξοδα μετακίνησης να μετακυλίονται στους έλληνες πολίτες.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη με τον Στάθη Παπαδόπουλο στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΈρευνα Opinion Poll: Οι Έλληνες δεν τα βγάζουν πέρα
Επόμενο άρθροΠολιτική συμφωνία των 27 – Πανευρωπαϊκή μείωση στην κατανάλωση αερίου