Σ. Καλεντερίδης: «Αν ο Πούτιν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και κινδυνεύσει η πολιτική του επιβίωση δεν θα τον σταματήσει τίποτα»

«Ο πόλεμος θα έχει διάρκεια και αν ο Ρώσος πρόεδρος βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και κινδυνεύσει η πολιτική του επιβίωση δεν θα τον σταματήσει τίποτα. Για να αποφύγουμε τα χειρότερα πρέπει η Δύση να δώσει διέξοδο στον Πούτιν» εκτίμησε μιλώντας στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση ο Διεθνολόγος – αναλυτής Σταύρος Καλεντερίδης.

«Η Δύση δεν χρειαζόταν την Ουκρανία, το ενεργειακό είναι το ζητούμενο για τους Αμερικανούς» είπε ο κ. Σταύρος Καλεντερίδης που χαρακτήρισε λανθασμένη την κίνηση αποστολής όπλων στην Ουκρανία η οποία όπως τόνισε θέτει σε κίνδυνο τους Έλληνες ομογενείς.

«Η προστασία των Ελλήνων ομογενών θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο, κακώς βιαστήκαμε» είπε. Έκανε επίσης την εκτίμηση του για τις διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο της Τουρκίας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη με τον κ. Σταύρο Καλεντερίδη στο ηχητικό που ακολουθεί:

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Φορτίο με 100 κιλά κοκαΐνη κατασχέθηκε στο λιμάνι
Επόμενο άρθροΣτη Λευκορωσία, στις 16.00 περίπου (ώρα Ελλάδος) οι συνομιλίες ανάμεσα στην ουκρανική και στη ρωσική αντιπροσωπεία