Ρουμανία: 50χρονος από τη Λάρισα ο νεκρός στο δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο

Από τη Λάρισα ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στο ασύλληπτο τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι. Ο άτυχος άνδρας ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είναι μία από τους  τραυματίες. Μια γυναίκα 30 ετών, βρίσκεται σε κώμα στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη τη γραμματέα Επικοινωνίας της πρεσβείας στο Βουκουρέστι, Ελένη Κωστούλα.

Το τουριστικό λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από τον Βόλο και την Λάρισα, με 47 Έλληνες επιβαίνοντες, παραβίασε το όριο ύψους, σε κεντρικό δρόμο, στο Βουκουρέστι και προσέκρουσε σε μεταλλική δοκό για τη σήμανση.

Οι ειδικοί ανέφεραν μάλιστα ότι το τούνελ, στο οποίο έχουν σημειωθεί άλλα επτά ατυχήματα, δεν πληροί τα διεθνή στάνταρ ασφαλείας και αυτό θα έπρεπε να είχε γνωστοποιηθεί και στους ηλεκτρονικούς χάρτες αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς πολύ πριν φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο. Ίσως στο σημείο αυτό να κρύβεται το μοιραίο λάθος.

Πάντως, άγνωστο παραμένει το γιατί ο οδηγός θεώρησε πως το πούλμαν που οδηγούσε μπορούσε να περάσει κάτω από την πινακίδα και δεν σταμάτησε την πορεία του λεωφορείου.

 

Προηγούμενο άρθροΤο μήνυμα του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τα Χριστούγεννα
Επόμενο άρθροΑκάρ: Η Ελλάδα έχει γίνει αλαζονική – Να σταματήσει το ΝΑΤΟ την κακομαθημένη στάση