Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα απολογείται για Μαλένα και Ίριδα

Στην ανακρίτρια έφτασε πριν από λίγο η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.
Τρεις ώρες αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ενώπιον του οποίου ξεκίνησε τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Κατά την είσοδο στην ανακρίτρια ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις σχετικά με την απολογία αλλά και την υπόθεση, ενώ εξέφρασε ένα παράπονο για την απόφαση να συνεχίσουν τη δική σήμερα που θα απολογηθεί η Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.
Η δικογραφία περιλαμβάνει τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 στο Νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού, όπου το παιδί είχε κάνει επιτυχή θεραπεία για «λεμφαδενίτιδα τραχήλου δεξιάς γνάθου» και θα έπαιρνε εξιτήριο άμεσα και τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021 στο δωμάτιο που κοιμόταν με την μεγάλη της αδελφή Τζωρτζίνα.

Προηγούμενο άρθροΕφιαλτικές στιγμές για οικογένεια στο Φάληρο – Τους έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ// Ι. Μάζης: «Πολλές οι πιθανότητες σε ένα μεσοδιάστημα εκλογών στην Ελλάδα να εκδηλωθούν κάποια θερμά απονενοημένα – “Ανορθολογική” η δήλωση Συρίγου»