Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα: Εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών – Να είστε σε εγρήγορση

«Σας προτρέπουμε να είστε σε εγρήγορση, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις» αναφέρει η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα προς τους Ρώσους πολίτες.

Για «πρωτοφανή αντιρωσική ρητορική» κάνει λόγο η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, σε ανακοίνωσή της που εξέδωσε στο Facebook.

Την ίδια ώρα εκφράζει την ανησυχία της «για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, κυρίως των τουριστών» καλώντας τους να είναι «σε εγρήγορση και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνούν άμεσα με τις ελληνικές διωκτικές αρχές για πιθανές απειλές».

Η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας:

«Στο πλαίσιο της πρωτοφανούς αντιρωσικής ρητορικής από Έλληνες αξιωματούχους και της προπαγανδιστικής εκστρατείας που εξαπολύεται στα τοπικά ΜΜΕ κατά της χώρας μας, εγκυμονούν κίνδυνοι για την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, κυρίως των τουριστών.

»Σας προτρέπουμε να είστε σε εγρήγορση, να λάβετε προφυλάξεις, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις και να επικοινωνήσετε άμεσα με τις ελληνικές διωκτικές αρχές για πιθανές απειλές, προκλήσεις και ενέργειες κατά της προσωπικής ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΟ Πούτιν θα μιλήσει απόψε στο ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν περίπου 22.000 απομιμητικά είδη ένδυσης – Τέσσερις συλλήψεις