Ρόδος: Ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία της παιδιά

Τρία μικρά παιδιά στη Ρόδο, φαίνεται πως ζούσαν έναν καθημερινό εφιάλτη στο σπίτι που έμεναν αφού ο σύντροφος της μητέρας τους τα κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ένα από τα παιδιά αποκάλυψε στη μητέρα του όλα όσα βίωνε.
Ο 40χρονος κρίθηκε κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η εκδίκαση υπόθεσης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, την 5η Δεκεμβρίου 2022.
Ο 40χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του, μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης προσέγγισης δύο ανηλίκων, μετά την απολογία του.
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει και για τον πρόσθετο λόγο ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολήσει την Δικαιοσύνη καθώς διαπιστώνεται ότι πρωταγωνίστησε σε σοβαρή υπόθεση που είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 42 μηνών από το Mικτό Oρκωτό Eφετείο Δωδεκανήσου διότι ως φορέας του AIDS είχε συνάψει σχέση με δύο γυναίκες και τους μετέδωσε την θανατηφόρο νόσο.
Τότε είχε προσφύγει με μήνυση σε βάρος του πρώην διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και κατά ενός παθολόγου – λοιμωξιολόγου εργαζομένου στο νοσοκομείο για την πράξη της παράβασης ιατρικής εχεμύθειας και σε δύο μάρτυρες. Η μήνυσή του αυτή τέθηκε στο αρχείο.

Προηγούμενο άρθροΔιακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΤο ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν ηθοποιοί της ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3” συγκρούστηκε με άλλο ταχύπλοο κοντά στην Ανάβυσσο