Ρόδος: Μηχανάκι συγκρούστηκε με ελάφια-Παραλίγο να σκοτωθεί ο οδηγός

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται ένας 55χρονος στο νοσοκομείο της Ρόδου, όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με δύο ελάφια στις Καλυθιές.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι έφερε κακώσεις και στα πλευρά του.
Σύμφωνα με όσα ο ίδιος περιέγραψε, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, επιστρέφοντας στο σπίτι του με το μηχανάκι στο χωριό Καλυθιές, ήρθε αντιμέτωπος με δύο ελάφια. Τα ζωάκια τα οποία φοβήθηκαν ακούγοντας το δίκυκλο να καταφθάνει,πήδηξαν με δύναμη στην απέναντι μεριά του δρόμου με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος και να τραυματιστεί.
Ευτυχώς, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθρο«Έχει γίνει μαρτύριο η νοσηλεία των ασθενών, εξευτελίζουν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια» Καταγγελία στον Focus FM -ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: ΟΧΙ σε συνεργασία με τη ΝΔ – Καταρρίψτε τα Τουρκικά Drone