Ρόδος: Η αιτία που έβγαλε εκτός εαυτού τον υπαστυνόμο και εμβόλισε τη Mercedes του διευθυντή του

Αύριο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πρωτοφανές περιστατικόEνα πρωτοφανές περιστατικό έγινε στη Ρόδο με έναν υπαστυνόμο να διαλύει με βαριοπούλα το όχημα του διοικητή του και στη συνέχεια να πηγαίνει στο γραφείο του με το όπλο στο χέρι

Για το περιστατικό μίλησε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Δωδεκανήσου Μανώλης Ανδρουλάκης ο οποίος δήλωσε:

“Μας αιφνιδίασε και εμάς, είναι πρωτόγνωρο περιστατικό για την Ελλάδα, δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο των αστυνομικών στην περιοχή μας”, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου, για τον εμβολισμό αυτοκινήτου διοικητή υπηρεσίας της Ρόδου από αυτοκίνητο αστυνομικού, υφισταμένου του.

«Κάποιοι συζητάνε για κάποιες μεταθέσεις, κάποιοι για κάποια Επιτροπή που ήταν να περάσει ο εν λόγω αστυνομικός. Ήταν μια επιτροπή για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κρατά το όπλο.

Οι αστυνομικοί περνάμε από τέτοιες επιτροπές συχνά. Όμως ότι και να ήταν, υπάρχουν διαδικασίες τυπικές που μπορεί να ακολουθήσει κάθε συνάδελφος» είπε στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Δωδεκανήσου Μανώλης Ανδρουλάκης. Πρόσθεσε ότι ακούγονται και πολλά σε επίπεδο φημών και κουτσομπολιού για άλλου είδους διαφορές των δύο ανδρών.

«Υπήρχε μια υπηρεσιακή αντιπαράθεση μεταξύ τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το περιστατικό» είπε.

«Η υπόθεση ήδη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και αύριο θα γίνει το δικαστήριο. Ο συνάδελφος έχει διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και ότι είναι θα τα πει στο δικαστήριο και θα μάθουμε και εμείς και από την δίκη και από την ΕΔΕ τις απαντήσεις που περιμένουμε όλοι μας» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιες 2021: Νωρίτερα θα σταματήσουν τα μαθήματα για τη Γ’ Λυκείου
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί από πυροβολισμούς στο Οχάιο