Αναστάτωση στο νησί της Ρόδου έχει προκληθεί ενός 46χρονου επιχειρηματία Αλβανικής καταγωγής του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από την Κυριακή. Το κινητό του παραμένει κλειστό, ενώ προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του εγκαταλελειμμένο περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του – σε περιοχή της κοινότητας Καλυθιών.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 46χρονος άνδρας την Κυριακή το απόγευμα είχε βρεθεί με φίλους του ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε προγραμματισμένη συνάντηση με έναν πελάτη του, σε ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου. Από έλεγχο που έγινε σε κάμερες, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος κατευθύνθηκε προς αυτή την περιοχή.
Η Αστυνομία έχει ελέγξει όλες τις πύλες εξόδου από το νησί, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Παράλληλα, εξετάζονται και πρόσωπα με τα οποία ο 46χρονος είχε οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές.
Όλα τα ενδεχόμενα, βάση των ίδιων πληροφοριών είναι ανοικτά και πλέον έχουν ενημερωθεί και άλλες υπηρεσίες όπως η πυροσβεστική υπηρεσία Ρόδου, εθελοντικές ομάδες κ.ά. για την εντατικοποίηση των ερευνών που γίνονται για τον 46χρονο.

Προηγούμενο άρθροΑργεντινή: Απόπειρα δολοφονίας της αντιπροέδρου // ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΟ ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό φάρμακο για την αναιμία