Ρόδος: Έπαιζαν τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σε 12 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στη Ρόδο, όπου εντοπίστηκε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διεξαγόταν παράνομος «τζόγος».

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., έντεκα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον υπεύθυνο του καταστήματος και έντεκα άτομα-παίκτες.

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος της επιχείρησης είχε διοργανώσει τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «TEXAS HOLD’ EM – POKER» με τη συμμετοχή «DEALER» και παικτών χρησιμοποιώντας μάρκες και τραπουλόχαρτα σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι.

Για τη συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι, οι παίκτες προκατέβαλαν χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε ανάλογης αξίας μάρκες.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 484 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 765 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Η ακρίβεια και η κερδοσκοπία είναι κυβερνητική πολιτική»
Επόμενο άρθροΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης