Ρόδος: Έντονες αντιδράσεις για χειρουργεία σε ιδιωτική κλινική

Έντονες αντιδράσεις, έχει προκαλέσει έγγραφο της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων για μεταφορά χειρουργικών επεμβάσεων από το Νοσοκομείο Ρόδου σε Ιδιωτική Κλινική.

“Προβαίνουν σε παρανομίες και μάλιστα χωρίς υπογραφή.Αντί να ενισχύσουν τα νοσοκομεία των νησιών με προσωπικό, γιατρούς, νοσηλευτές λόγω καλοκαιριού, ενισχύουν τις ιδιωτικές κλινικές με γιατρούς” τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

“Με επείγον ανυπόγραφο έγγραφο του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ εντέλλονται οι χειρουργοί του νοσοκομείου να πηγαίνουν στην ιδιωτική κλινική του νησιού να χειρουργούν τα έκτακτα περιστατικά. Δηλαδή αντί να επιταχθούν οι ιδιώτες γιατροί να πάνε στο νοσοκομείο της Ρόδου να προσφέρουν υπηρεσίες, επιβάλλεται στους γιατρούς του νοσοκομείου, γιατρούς του ΕΣΥ να χειρουργούν σε ιδιωτική κλινική.
Δηλαδή τα έκτακτα χειρουργικά περιστατικά θα προσέρχονται στα επείγοντα του νοσοκομείου και θα πηγαίνουν μαζί με τους γιατρούς στην ιδιωτική κλινική να χειρουργηθούν.
Φυσικά θα πληρώνουν και αρκετά από τη τσέπη τους.
Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”.

Προηγούμενο άρθροΚ. Βελόπουλος:”Η χώρα μας δεν πρέπει να πάει στις ΗΠΑ ως επαίτης – Πρέπει ο πρωθυπουργός να προειδοποιήσει το κογκρέσο ότι δεν είμαστε δεδομένοι”
Επόμενο άρθροΣτα ύψη η τιμή της βενζίνης – Δείτε την τιμή σε περιοχές της χώρας μας και στο εξωτερικό