Υπό όρους αφέθηκαν ελεύθεροι, με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, ο γνωστός τράπερ και ο 30χρονος Αλβανός συνεργάτης του που κατηγορούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με το cretalive.gr, στους δύο κατηγορούμενους τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.
Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος, κ. Κάρτσωνας ανέφερε: Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης προβαίνοντας στην δικαιοπολιτικά και δικονομικά επιβεβλημένη αμερόληπτη σταχυολόγηση του αποδεικτικού υλικού απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν δικαιοκρατικά όρια επαληθεύσιμα και άξια σεβασμού στην ποινική διαδικασία ως και ότι πέραν της ανάγκης προστασίας της τιμής και της υπόληψης του εκάστοτε καταγγέλλοντος, υφίσταται ανάγκη προστασίας της τιμής και της υπόληψης των αδίκως κατηγορουμένων συμπολιτών μας. Είμαστε βέβαιοι και για την δια βουλεύματος απαλλαγή των εντολέων μας».

Προηγούμενο άρθροΕΦΕΤ: Ανακαλoύνται σταφίδες του Βασιλόπουλου
Επόμενο άρθροΤζανερρίκος: Κυβερνητικοί παράγοντες υποσχέθηκαν ανταλλάγματα για να βοηθήσω να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη